Ross 3008

Jaca - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 30 Jun 2024 03:38 - 2

Sziasztok. Holnap újraosztják a bónuszokat. Ez azt jelenti, hogy az eddigi termelést fokozó termékek (hal, vas, urán stb.) új helyre kerülnek.

A szlovák régiókat hagyományosan magyarnak tekinthetjük. Tehát, ha onnan kell valakinek bónusz, azért nekünk fizetnek bérleti díjat, akár szövetségesek akár nem.
Most jön az elképzelés:
Én régiónként 50 aranyat tartanék reálisnak havonta. DE! Mi nem aranyat kérnénk, hanem valutát cserébe. Ha a bérlő ország 100% bónuszt szerez valamiből, akkor a magyar játékosok által befizetett menedzseri adót a bónuszt birtokló ország visszatérítené. Magyarul ha mondjuk szerbiában termelsz 100% bónusz mellett, és befizetsz mondjuk 100 cc adót, akkor azt heti szinten 100%-ban visszakapnád (700 cc). A bérlő országnak megérné, mert kvázi ingyen szerez bónuszt, nekünk meg azért érné meg, mert kvázi ingyen termelnénk ott (csak energiába kerülne).
Másik platformon már volt ilyen program, működött/működik is. Az adminisztratív részét bevállalnám: képernyőfotó kell a termelésről legalább heti 1szer, az alapján lenne az adóvisszatérítés. Elszámolnék a bérlő és saját magunk felé is.

Mit szóltok hozzá? Életképes lenne?

Üdv,
Jaca

Support

Der Kommissar

Comments (2)

ok.
Üdvözletem! Kiváló és értelmes ötletnek hangzik, én támogatom! Javaslom a külügyesünkkel megbeszélni!