Külföldi Hírek

Published in Hungary - Political debates and analysis - 28 Jun 2024 08:36 - 0

Tisztelt Honfitársaim,

Örömmel osztom meg veletek a harmadik heti gazdasági tevékenységek és eredmények részleteit, amelyek tovább erősítették Magyarország pénzügyi helyzetét és nemzeti védelmét.

Gazdasági Bevételek
A harmadik héten is folytattuk a gazdasági tevékenységeket, amelyek eredményeképpen 166 arany bevétel származott áruk értékesítéséből. Az adóbevételeink ezúttal 140,5 aranyra rúgtak, valamint 1638,98 HUF adóbevételt sikerült beszednünk. Az arany átváltása révén ez 6130 HUF-ot jelentett az államkasszának.

Kiadások Részletezése
A harmadik héten összesen 8840 HUF-ot költöttünk, amelyet az alábbiak szerint bontottunk le:

  • Munkások bére és piaci támogatás: 8840 HUF

  • Ausztria elleni háború: 20 arany



Védelmi Fejlesztések
Örömmel jelentem be, hogy megépült az első Q5 Defense System, amelyet vész esetén azonnal be lehet vetni. Ez a védelmi rendszer jelentős mértékben növeli Magyarország biztonságát és felkészültségét a külső fenyegetésekkel szemben.

Összegzés
A harmadik heti gazdasági eredményeink is biztatóak voltak. A stabil bevételek árukból és adókból, valamint a felelős kiadáskezelés hozzájárultak az ország pénzügyi stabilitásának fenntartásához. A Q5 Defense System megépítése pedig jelentős lépés volt a nemzet védelmi képességeinek javításában.
Bízom benne, hogy a következő hetekben is hasonlóan sikeres intézkedéseket hozhatunk, amelyek tovább növelik Magyarország gazdasági erejét és polgáraink biztonságát.

Üdvözlettel, Alex Elnök úr

Support

Comments (0)