The Guardian

Manga - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 27 Jun 2024 18:13 - 10

https://i.imgur.com/KMCtthn.jpeg



Dragi eHrvati ovaj ću članak poćeti sa kratkim osvrtom na nedavna zbivanja. Iza Hrvatske je zasigurno turbulentno razdoblje koje je kulminiralo našim izlaženjem iz saveza i napuštanje svih mogućih veza sa nekim do tada saveznicima. Uz to je postojala konstanta prijetnja od ponovne eskalacije sukoba na vise frontova jer su neki mislili da nas mogu ucijeniti ili prestrašiti dok smo u veoma lošoj situaciji. 



https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


- eHrvatska i CF

Bez obzira na sve zahvaljujem bivšim saveznicima. eHrvatska se nije osjećala uvaženom niti poštovanom sa narušenim međuljudskim odnosima. Mi smo uvijek bili i biti ćemo spremni za naše saveznike, sami sebi pokušavaju opravdati zašto su izgubili rat izgleda. Niti smo pozivani da pomognemo ili se uključimo u nešto aktivno s njihove strane niti smo tu neku savezničku pomoć imali, niti smo to očekivali. Bez obzira na sve želim se zahvaliti svima njima na svemu dobrome što je bilo.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png




- Sukob sa Bosnom i Hercegovinom


Iskreno se nadam da nakon dva rata koja su završila potpisivanjem mira možemo staviti točku na i. eHrvatska je za razliku od prvog puta kada smo reagirali na njihov DoW te brzom reakcijom i izglašavanjem kontra DoWa došli do incijative te povodom isteka iste napali ih u regiju Banja Luka -  https://www.edominacy.com/en/battlefield/2107/1 ovaj out izostavila reakciju na Dow. Putem diplomatskih kanala smo se izjasnili da smo protiv bilo kakve vrste agresije, te da cemo djelovati izričito defenzivno. Njihov pokusaj napada core regije - Lika i Gorski Kotar je s lakoćom odbačen, kao i naš protu napad na koloniju Wales. Znam da među njima nekih koji još uvijek nas drže za neprijatelje ali im ovim povodom opet želim reč da ništa nije napravljeno sa zlom namjerom, tako da ako je nešto shvaćeno krivo ili otišlo predakeko se ispričavam još jednom. 


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



- Američke kolonije


Nakon objave nezavisnosti eUSA mi smo kao država koja je prošla trnovit put odlučili mirnim putem napustiti naše kolonije  eUSA. eHrvatska je uvijek bila prijateljski nastrojena i davala podršku prema svakom pokusaju formiranja nacionalnih zajednica. Tokom sljedecih dana će se i posljednje američke kolonije biti vraćene što je kraj naše američke avanture.


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png



- Opasnost na obzoru ?!


 eHrvatska utvrđuje svoje prisustvo gdje god seže naša sfera interesa povodom objave admina da ce biti razmještaj bonusa 01.07.2024. za koji želimo biti spremni. Prema saznanjima naše obavještajne agencije POSKOK imamo saznanja da nas nekadašnji saveznici gledaju kroz nišan i da nas žele napasti. Mi nismo agresor niti okupator i braniti ćemo svoju zemlju do zadnjeg golda i weapa, tko god i kad god nas napao. Mi cemo nastaviti se baviti svojim poslovima i ne osvratit se na to


https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png




- eHrvatska danas


Nakon što smo uspjeli u dovođenju igrača te njihovom zadržavanju smo okrenuti razvoju tih igrača. eHrvatska i ZNG aktivno sudjeluju i potpomazu razvoj svakog igrača osobno sa subvencijom za training centre i firme. U nešto tišem tonu nastavljamo i sa dovođenjem igrača i ovim putem vas sve pozivan da zovnete vama poznate i drage ljude i da ne odustajete u toj nakani. MPP mreža se polako ali stabilno razvija, te nećemo žuriti jer želimo stvoriti temelj dugotrajnih prijateljstava i savezništva. Ekonomska slika se stabilizirala i polako ali sigurno postajemo sila koja aktivno pomaže zajednicama u nastajanju.





https://i.postimg.cc/xdy3gDLj/a6dRZaq.png


ZNG is Croatian elite military unit and we are recruiting. Looking for active and disciplined players which are willing to take Croatian citizenship and fight for Croatia and allies. Also we are calling anyone who wish to join Croatia as country only for personal development in terms of economy, politics  to feel free to contact us! Join eCroatia and enjoy safe 70-80% bonuses today! Croatian discord - https://discord.gg/cRN7Acj7




https://i.imgur.com/eu4Nja6.jpeg


Support

MysteriousMindBananaRed BallsPolar BearHrvat

Comments (10)

o7
O7
el prezidente o7
o7
q7
Hail o7
o7
o7
ok o/
o7