Külföldi Hírek

Published in Hungary - Political debates and analysis - 20 Jun 2024 09:25 - 2

Tisztelt Honfitársaim,

Örömmel osztom meg veletek a második heti gazdasági tevékenységek és eredmények részleteit, amelyek tovább erősítették Magyarország pénzügyi helyzetét.

Gazdasági Bevételek

A második héten folytattuk a gazdasági tevékenységek intenzív támogatását, amelynek köszönhetően összesen 164 arany bevétel származott árucikkek értékesítéséből. Az adóbevételek is figyelemre méltóak voltak, összesen 189,5 arany érkezett be különböző adónemekből amely átváltva 20 HUF egységgel 1 aranyért, összesen 7070 HUF-ot jelent. Emellett 1792,85 HUF adóbevételt sikerült beszednünk.

Kiadások Részletezése

A második héten összesen 10720 HUF volt a kiadásunk, amelyet az alábbiak szerint bontottunk le:

  • Munkások bére: 1500 HUF

  • Magyar Nemzeti Bank támogatása: 2500 HUF

  • Piaci támogatás: 2800 HUF


A munkások bérét továbbra is 35 HUF-on tartottuk, és a héten összesen 112 alkalommal dolgoztak, ami 3920 HUF kiadást jelentett.

Összegzés

A második heti gazdasági eredményeink is pozitívak voltak. A jelentős bevételek árucikkekből és adókból, valamint a hatékony kiadáskezelés segített fenntartani a pénzügyi stabilitást. A munkások bérezésének fenntartása és a Magyar Nemzeti Bank támogatása tovább erősítette gazdaságunk alapjait.
Bízom benne, hogy a következő hetekben is hasonló sikeres intézkedéseket hozhatunk, amelyek tovább növelik Magyarország gazdasági erejét és polgáraink jólétét.

Üdvözlettel, 
Alex Elnök úr

Support

Comments (2)

köszönjük Smile
grat.