BREG NEWS

NSKBpro - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 18 Jun 2024 02:28 - 11

Pozdrav dobri ljudi,

naime necu vas daviti previse, o nekim detaljima na frontu i planovima drzave bice, nadam se, uskoro clanak ali do tada zeleo bih da vam se zahvalim.

Danas je tacno mesec dana kako su neprijatelji samouvereno i mozda i arogantno (necemo saznati) otvorili 2 fronta na nase regije. Tada tek odbaceni iz saveza izgledalo je da je sve gotovo ali pomoc prijatelja i jedinstvo nas je spojila i obnovila neka stara projateljstva i stvorila trenutni savez. Danas, mesec dana kasnije, epilog price jeste da na ovaj ili onaj nacin Irska ce biti obrisana i da ce kapitulirati, dok Brazil je skroz popustio i povukao se pod nasim pritiskom pogotovo proslog vikenda. 

Zelim da se zahvalim vama, igracima nase zajednice, sto ste udaraili koliko ste mogli, sto ste pratili u vecini slucaja chat i neke nase naredbe/ciljeve, sto ste bili aktivni i borili se na svim frontovima. Svaki igrac koji je ikada istupio iz svog kalupa i udario vise nego sto je ocekivano, znajte da ste ucinili vise nego sto ste i mislili da jeste. U vecini slucajeva sam tim ljudima i pisao privatno kao neku vrstu male zahvalnosti.

Ovim se zahvaljujem svim virtualnim prijateljima i ljudima koji su nesebicno bili tu pogotovo na samom pocetku, ja to licno necu nikada zaboraviti. 

Ekonomija je veoma stabilna, nas org trenutno proizvodi vise od 1k brodova (q4 vecinski) kao i oko 700wep (q5 vecinski). Moj plan je da do kraja mandata ovo jos vise pojacamo i da nam ovo bude zdrav temelj nase Srbije. Trenutno kako stojimo, delicemo i pravicemo mini podele svakog vikenda, dovoljno je da budete na discordu nekada i to je to. U nekom narednom clanku iznecu i detalje vezane za ekonomiju da ne davim sve vas.

Jos jednom hvala i uzdravlje.

Support

MangaspageKabokloYodageometarrrBatashaRollerCoa5terSajkeGARDOSH

Comments (11)

Svaka cast na volji i trudu koji je na kraju prevagnuo na vasu stranu. Pozdrav iz Hrvatske o7
Papiga efekt traje i daje
Dole vlada, ua
Слога биће пораз врагу !
o7
Srbija se umiriti ne može. Hvala predsjedniče o7
Good work Serbia! It was a long war Laugh
Svaka časnost o7
It's an honor to fight together
o7
gde si edom Aleksandre Vučiću ?