Tankardist

Published in Romania - Warfare analysis - 16 Jun 2024 11:47 - 15

Încep cu un simplu, sec, dar sincer, Felicitări România!

În seara asta am demonstrat că suntem o forță și am livrat nu mai puțin de 16B. De asemenea, per total în ligă am livrat 26B, o performanță extraordinară. 

E un moment bun să vă reamintesc unora dintre voi ce v-am spus și în privat: nu are relevanță că dai 1m sau 1b per luptă, la final se trage linie și fiecare fight contează. Asta s-a văzut cel mai bine astăzi când diferența în primele lupte nu a fost făcută de tankuri, ci de cei mai mici, luptele câștigându-se la câteva milioane dmg. 

Felicitări tuturor celor 3 unități militare care au luptat exemplar: Pheonix, Lupii Carpatini, RED! Coordonarea a fost exemplară și am reușit să nu facem overkill, dar să și câștigăm. 

Pentru cei care nu ați urmărit lupta, vă las aici rezumatul:

  1. https://i.imgur.com/osbzBp8.png





  2. https://i.imgur.com/DSiZRUx.png



De asemenea, pentru că vreau să fiu corect, trebuie să precizez că în această etapă am făcut o greșeală majoră. Nu am citit cum trebuie regulile noi ale competiției și nu am știut că dintre pierzători avansează cei cu dmg cel mai mare. Din acest motiv, greșit, în calitate de MOD, am dat ordin de cedare luptă vs Albania (prima rundă). Logica a fost aceea de a nu face risipă de dmg în condițiile în care ne pregăteam de un război mai important (care nu o să mai aibă loc). Să dăm cezarului ce e al cezarului și să mulțumim Lupilor și lui Ochireci pentru că au luptat și ne-au adus în punctul ăsta. Să sperăm ca pe viitor doar astfel de evenimente fericite vor face obiectul articolelor noastre și nu alte lucruri mai neplăcute.

Mulțumesc pentru tot, ostași Români o7

Support

BattleHeroAveunRomyBaRBaRLeBrah

Comments (15)

Pole
Felicitari tuturor o7
o7
All good, minus the grammar o/
Well done o7
o7
o7
o7
Congratz again o7
o7 Felicitari tuturor!!! Inclusiv turcilor pentru rezistenta pe care au pus-o si au sustinut-o! Frumos articol Thomas!
Îi felicităm pe prietenii noștri Români. o7
o7 @BaRBaR
o7
Felicitari pentru articol. Felicitari tuturor romanasilor care au intrat in topuri 🥳🥳🥳🥳
o7