Külföldi Hírek

Published in Hungary - Political debates and analysis - 13 Jun 2024 09:43 - 1

Tisztelt Honfitársaim,

Örömmel számolok be nektek az első heti gazdasági helyzetről és tevékenységeinkről, amelyeket az elmúlt napokban végeztünk Magyarország javára.

Gazdasági Bevételek
Az első héten sikeresen növeltük az állam bevételeit. Összesen 192 arany bevételt értünk el értékesítésekből, ami jelentős mértékben hozzájárult az államkasszához. Ezen kívül az adóbevételeink is kiemelkedőek voltak: 437 arany érkezett be különböző adónemekből. Emellett 1570,04 HUF-ot sikerült beszednünk adókból. Illetve a területi bérlet díját is megkaptuk ami 75 aranyt jelentett.

Pénznyomtatás és Bérnövekedés
A gazdasági stabilitás érdekében 2000 HUF-ot nyomtattunk, amely 100 aranyba került az államnak. Ezzel párhuzamosan, hogy támogassuk munkavállalóinkat és ösztönözzük a gazdasági növekedést, a munkabéreket 33 HUF-ról 35 HUF-ra emeltük. Ez az intézkedés segített a munkavállalók elégedettségének növelésében és a munkaerőpiac stabilizálásában. Az összköltség, amit a munkabérekre fordítottunk, 2884 HUF-ra jött ki.

Hadjárat Ausztria Ellen
A gazdasági tevékenységek mellett katonai akciókat is kezdeményeztünk. Egy hadjáratot indítottunk Ausztria ellen, amely sajnos 40 aranyba került az államnak. Bár a katonai költségek magasak voltak, elengedhetetlennek tartottuk, hogy megvédjük és kiterjesszük nemzeti érdekeinket.

Összegzés
Az első heti gazdasági eredményeink biztatóak. A bevételeink jelentősen nőttek, és sikerült fenntartani a pénzügyi stabilitást. A munkabérek emelése pozitív hatással volt a munkaerőpiacra, és bár a katonai költségek növelték kiadásainkat, ezek szükségesek voltak a nemzet biztonsága érdekében.
Bízom benne, hogy a következő hetekben továbbra is sikeres gazdasági intézkedéseket hozhatunk, amelyek erősítik Magyarországot és növelik polgáraink jólétét.

Üdvözlettel, Alex Elnök úr

Support

Comments (1)

Matolcsi meg fog keresni. neki 10 éve nem.