Thinking Out Loud

Published in Romania - Political debates and analysis - 07 Jun 2024 08:32 - 34

"Scurta" istorie (pentru context)
In primul mandat ca si CP(luna Aprilie), am avut "inspirata" idee de a-l invita pe OchiReci la guvernare, din dorinta de a implica jucatori noi si/sau din diferite formatiuni politice/unitati militare, pentru a conduce eRomania intr-un mod democratic si transparent, cu decizii luate si asumate de toti.
La inceput(ca orice inceput) totul a decurs bine, pana cand.. am vazut naravul Lupului.
La primul proiect de Upgrade TG, din 5 membri ai guvernului care au participat la sedinta, am cazut de acord asupra listei de beneficiari, 4 din 5 membri ai guvernului.
OchiReci nu a fost de acord cu votul majoritatii si a prelungit sedinta ore in sir(s-a amanat chiar pana a 2-a zi), invocand dispretul pe care il poarta fata de 2 jucatori(hellspawn si Shaddy) care nu ar trebui sa primeasca ajutor de stat, pentru ca l-au suparat pe el, personal.
Cateva exemple: https://prnt.sc/7P7otlX1BwXm , https://prnt.sc/FV-g5qfXo0xe
A 2-a nemultumire a lui a fost ca am trimis Gold-ul catre jucatori chiar eu, ca si CP, cum mi-am permis? Desi mecanismele jocului sunt facute in asa fel incat doar CP-ul poate scoate bani din trezorerie, si e riscant sa se plimbe sume mari de pe un cont pe altul doar pentru a satisface o ambitie personala a cuiva. Am fost acuzat de populism, de campanie electorala, de mituit jucatorii ca sa ma voteze.. ma abtin pe tema asta. 
A 3-a "situatie" sa o numesc asa, a fost ca scria articole semnate de Guvern, desi le scria singur fara sa se consulte cu noi.
Jignea jucatorii in mod public, intre paranteze, ii facea "berbeci" sau "idioti" si noi nu eram de acord cu asta. https://prnt.sc/k3oDO8CPivPu , https://prnt.sc/YPGHRXWVbEoV , https://prnt.sc/e0Tfs7tCdp9T
Conflicte mai mici au fost destule, in fiecare zi aveam chat-ul de guvern plin, exact cum sunt articolele(comentariile) si chat-ul Romaniei in momentul de fata, plin cu ce visa OR noaptea. Se pierdeau toate lucrurile importante si eram obligati sa citim ce debiteaza ore in sir ca sa nu pierdem din vedere lucrurile importante.

Mergem pe repede-inainte pana la finalul mandatului, vin alegerile si humulus iese CP. 
Satul de "balamucul" ( la propriu ) din fostul mandat, a decis sa nu il mai includa pe OR in guvern, iar acesta, desigur, ca s-a revoltat, atacand in stanga si in dreapta pe oricine nu era de acord cu el, aducand chiar injurii la adresa unor membri ai guvernului, precum Lusha, si a fost banat de pe canalul de Discord.
De atunci a inceput nebunia la care asistam de peste o luna prin articole si pe chat-ul Romaniei.


https://img001.prntscr.com/file/img001/0cl2lOThS327Csu2I3lYpg.png

Pe langa atacurile obisnuite si datul din gura fara rost, obisnuieste sa faca si acuzatii nefondate si fara dovezi, si desi nu ar trebui sa il bag in seama sau sa ii dau explicatii, vreau sa lamuresc aceasta situatie macar pentru restul care ar putea sa creada ce debiteaza acest individ.

Finantele sunt publice pe discord pentru oricine vrea sa verifice, toate calculele sunt facute chiar pana la virgula.
https://gyazo.com/6355bdb04d77e224abc33db3ec60a792
Am totusi o intrebare retorica, cum isi putea permite statul sa dea peste 13.000 Gold jucatorilor in ultimele 2 luni (2800 gold TG + 10260 Gold pentru Companii q5) daca "furam" ? Humulus a imprumutat statul cu 1918.2 Gold ca sa putem da gold tuturor jucatorilor care au aplicat. Ne pregatim sa facem acelasi efort financiar si in weekend, sa imprumutam statul cu mii de gold pentru a va putea ajuta in timpul reducerilor.

La acuzatiile de clone nici nu as vrea sa raspund.. am 114xSociety Builder, garantat am primit zeci/sute de reclamatii in legatura cu ele.. daca sunt curiosi pe aici care vor dovezi, va astept in privat si va arat lista de referali, decideti voi daca sunt clone sau nu.

Punctul culminant pentru mine a fost cand a inceput sa jigneasca public, facand majoritatea jucatorilor idioti,tampiti,clonari,sclavagii sau mamele celor care nu voteaza legea cum doreste el, curve. https://prnt.sc/iW5c28m2fVBC
Am spus initial ca sunt o persoana calma si neconflictuala, si chiar nu am nici o problema cu nimeni din eRomania, dar aseara i-am scris un mesaj privat(https://prnt.sc/RZpCBxcud1fW), nu pot sa ii mai tolerez acuzatiile false si spam-ul la fiecare articol/mesaj pe care il scriu, asa ca de acum, pentru tine OR, sunt conflictual si iti raspund cu aceiasi moneda.
ps: inca astept dovezi pentru acuzatiile pe care le faci, una singura. 



Support

Comments (34)

Eram sigur ca tu esti partea 3, ati ramas fara. Ati crezut ca m-ati suprins la 2 dar teapa! Amu 4 sa vedem, sau e gata serialul. Tinand cont ca e cu dedicatie speciala pentru mine, imi calc pe inima citesc si probabil ma duc la baie dupa, si .....
Daca dai din gura fara rost si acuzi fara dovezi, nu-ti fa griji, le aducem noi.
Deci am vrut sa iti zic anterior (la ultima oda adresata) ca să iti scriu tie e ca si cum mi-as face o l..., adică tot nu ma ajută și tu tot pe langa esti. Dar ma risc a 5-a oară, o fi cu noroc (plus ca v-am dat poze noi, ca tot v-am promis si eu ma tin de cuvant) Da cu 1, hellspawn si shaddy au primit mesaje private cu ordinea de lupta, au avut articol, era o lupta cu finlanda la lg si pe ei i-a durut undeva asa ca, normal cine nu respecta ordinele is out, sau trebuiau sa fie- da na!
Pare ca acolo e problema la tine, te-ai dat singur de gol...incearca cu o femeie data viitoare, poate iti mai trec frustrarile.
Omule, am avut atatea lupte importante pentru romania si te-a durut undeva, ai dat tot dmg-ul aiurea, iti pui unitatea sa lupte aiurea, iti bati joc de 20 de oameni din unitate pe care i-ai rupt de joc doar pentru ca seara bagi prea multe beri. Opreste-te....sincer, toata lumea iti spune ca esti beat, du-te si culca-te!
Unde e problema? au dat aiurea pentru o medalie? Trebuia să le facem statuie? Era lupta cu Columbia pe LW: https://www.edominacy.com/en/article/898 Vai ce rău îs că am deranjat pe aia care nu luptă cum trebuie, bă voi chiar la orice căcat sunteți duplicitari? tu și thomas mă refer, când e pentru voi e ok să fie așa, când e despre altu gura mătii cu ciorba m... Frumos! De fapt penibil, dar era de așteptat
Ai editat articolul la insistentele noastre, acela nu este articolul scris initial, daca e nevoie ma uit in logs si iti aduc si dovezi, ca poate ai uitat ce ai scris.
Îl lăs pe treaz să se desfășoare și mă duc la o țigară și mă amuz după!
Nu uita sa bagi si o tzuiculitza
Thomas să mor eu dacă am vrut vreodată să te înjur mai mult ca acum, deci de la morți la ce vrei imagineazăți. Eu beau doar bere, istețule, atât
"Medalia" aia e doar in capul tau, la fel ca si "ciolanul" care defapt nu e ciolan, e o indatorire pe care ne-o asumam fata de jucatori.
Să-i acord și lu copilu ăsta oleacă din timpul meu, oricum consumat degeaba, unde eram, a Hero va deranjat că era articolul semnat ca ministru, vai să-nebunesc, voi câte ode mi-ați trimis, humlus câte nu va deranjat, așa in calitate oficială aparent...doar eu! Că vă stau în fața găștii și voi v-ați cumpărat joc! Ete na, soarta!
Ai trimis tu goldul pentru a te arăta că ai făcut și tu ceva, ce e așa greu de înțeles. Eu de ce tot zic BNR, să fie neutru, să fie obiectiv, dar nu voi vreți pe persoană fizică să vă știe lumea, să vă voteze, tehnică de tot rahatu și atât!
Articolul era semnat ca si "Guvernul Romaniei", vad ca ai memoria scurta, ai editat in "Ministru`" la insistentele noastre. BNR nu poate fi infiintat, nu doreste adminul, da-i mesaj si cearta-te cu el, daca e de acord, il facem.
Cică scria articole, bă să mor eu? E un singur articol și e tot ala cu LW Columbia, și tu singur m-ai rugat să mă ocup, sau ai băut de ai uitat și tu? Ieftină retorica, nici nu ai fost în stare să faci copie la articol, berbecii erau hellsapwan si Shaddy care au dat aiurea că li s-a rupt au vrut medalia. Mama mia ce tragedie, da stai la orice luptă ulterioară ați copiat tot ce am făcut eu, ipocritilor!
Spre deosebire de tine, eu nu beau pana uit ce am făcut Smile)) și "copilul" cu care vorbești face 30 de ani anul acesta. Ai mai mulți dar îi ai degeaba.
Lol: eram obligati sa citim ce debiteaza ore in sir ca sa nu pierdem din vedere lucrurile importante. Jură-te, bă mă omori mai am ceva și plâng... de râs Copilas, vezi ca nu ti-am luat inca neamul undeva, tu ai facut-o si az-noapte treaz si amu vad ca ai dume. Vrei sa fi prost fi cu tine, cand te injur sa comentezi, daca nu o fac abtine-te de la asemenea cacaturi. Ori avem o discutie ori ne masuram sula?
Cam asta e nivelul tau, ne masuram sula...
Imi place mult faza cu a venit humulus si el nu l-a luat si asta s-a suparat. Nu dau doi lei pe humulus il stiu din er si ma .... pe el. iar la ce ode mi-a trimis omida aia nici nu merita mentionata. Ca iar furi curent si prezinti ce vrei tu e alta treaba, sunt singurul roman banat pe #ero de peste o luna, de ce : pentru ca asa va simtiti voi bine! Si pe mine mă doare undeva. E o chestie de libertati si drepturi, si ironic parca tu mai sus spunei că toti suntem si asa mai departe ( da toti sunteti voi astia flamanzi, eu nu, și scopul e simplu nu cumva sa-i derutez pe aia neutri, doar voi aveți voie). Si ieri cand te-ai facut de cacat ca e public ce nu era public pana nu l-am pus eu, si azi tot ai asta cu #ero, dar nici tu nici avocatul de langa tine nu pricepe cat de gresit e, pentru ca la voi e prostia si fudulia si la mine e indiferenta. Si pentru ce am fost banat stiu am zis asa: ce dracu face lusha ca prim-ministru, poate imi raspunzi si tu ca e vesnică pe functie din ce vad, sau ma ameninti si tu c humulus cu ban si aici ca am intrebat?. Atata rad de cata prostie vad ca imi vine sa plang la cat de inteligenti sunteti sau mai bine zis ati putea fi.
Ti-am spus doar ca mananci rahat, unde ti-am luat neamul? sau asta ai visat azi-noapte?
Si aparent de atunci asistam la nebunia, wow. Ba daca nu te juri, nu te cred. Da cica e de o luna da e print de ieri (matematica măsii), Esti clonar ai zeci de conturi pe eR banate, am auzit ca si pe aici pe alte servere ai avea, pana si Thomas te considera asa (sa caut oare log-urle). Nu veni cu dume din astea, ca e penibil Sunteti obositori, rupti in cur dupa putere si tot si atat, ba ma injuram eu mai bine daca vroiam decat gluma asta a voastra! Repet am mai vazut ca voi, mi se rupe, da voi nu ati mai vazut ca mine, asa ca invatati, ca mai e pana departe. O sa fiu aici si cand nu ma vreti, doar pentru ca sunteti voi cei nocivi si nu o sa va permit niciodata sa faceti voi ce vreti cu tara asta, chiar daca observ ca e cam tot ce va doriti in viata RL. Hai pa, ne vedem la urmatorul! a nu beti prea mult ca iar imi scrieti cacaturi si le uitati pe alea dinainte!
Finantele sunt publice de la inceputul mandatului lui humulus pe discord, documentul vechi postat acolo nu se mai completeaza de mult pentru ca a iesit asmin de pe Discord.
pe eR sunt conturi facute pentru spam, nu clone ca nu joc acolo Smile) Arata-mi o singura dovada cu o clona pe jocul asta, altfel, cum ti-am spus si in mesaj, mananci rahat. Astept dovezile.
Da, si eu il consideram pe Hero clonar si sclavul lui asmin, nu asa mi-ai bagat tu in cap? Dar parca mai acum o saptamana am avut o discutie in care ti-am explicat ca oamenii nu au nicio treaba
https://prnt.sc/d0mDX5hzuMms "cacatule", asta ti-am trimis aseara, nu stiu ce injurii ai visat in afara de "mananci rahat". S-a vazut de mult lipsa ta de educatie.
Ce usor esti, ai si pret? Te si prinzi? Zici tu ca mesajul ala e ok, tu care erai gresit din prima? Ma amuz, multam nu ma asteptam asa repede dar esti ieftin tare! Amu stiu
M-am coborat la nivelul tau, alta varianta nu am. Ma tot ataci de saptamani intregi prin articole cu fel si fel de acuzatii, normal ca m-am saturat si am decis sa-ti raspund cu aceiasi moneda si cu acelasi limbaj. Inca astept dovezile legate de furt si clone, sau mananci in continuare rahat?
Cica te atac eu, copile dupa mine poti sa furi ce vrei numai bataie nu ca aia doare, calmeaza-te si mai lasa tehnica asta ca nici ea nu ma impresioneaza. Eu stiu ce vreti, voi stiti ce vreti, ma tot amenintati ca aoleu vă stresez vă omor, nu puteti juca voi de mine, da ironic tot voi mancati ca cacat de mine ca nu v-a placut rezultatul la vot. Ce sa zic, cati ca voi, ai decenta sa ne ignoram adica sa nu ne stim sau mentionam? Oricum maine am si eu raspuns la parada voastra deci va astept cu caini cu colaci in coada!
Ti-am propus de atatea ori sa ne ignoram...tu esti cel care tot gaseste subiecte si motive sa ma mentionezi prin articole si comentarii. Daca tot ma numesti "Copile" la 30 de ani, inseamna ca ai dublu peste, asa ca o sa-ti spun "Tataie" de acum.
Mamaie ai cel putin 2 articole in ultimele zile doar pentru mine si Thomas are 4/5 din cate are tot ziarul. Ma lasi cu vorbele ca deja o dăm în dumă, eu dacă critic ceva nu înseamnă că mă iau de tine sau unitatea ta, că te simți înseamnă că nu o fac degeaba! Iar eu in perioada asta am un singur mesaj pentru tine. Deci mai taie din ele, minte mai putin si hai pa! Adevărul doare, dar pe tine nu te doare nici ailalta, deci trec peste
Tataie, cine a inceput? te deranjeaza ca-ti raspundem cu aceiasi moneda?
stiti care e culmea? ochireci nu a raspuns articolelor noastre cu nimic, practic isi asuma tot, i-am explicat alcoolicului sef efectiv toata activitatea guvernului si multe alte chestii, acum o da in injuraturi. il deranjeaza cand i se raspunde cu aceeasi moneda (bine noi nu l am jignit in halul in care el a facut o). Dar de acum o sa ma asigur ca o sa o fac. Revin, trebuie sa le scriu lupilor si sa le dau mesaje cu tot ce a facut seful lor, poate ii scot din cloaca aia
Din Sfânta Edomghelie de la BH citire... Îngropați și voi securea dacă vreți să se sfârșească totul, nu mai dați apă la moară...Smile
Bunny e doar începutul ai cuvântul meu, și nu că m-aș complica eu tare mult, dar ei sigur o să mai aibă multiple episoade din astea, au o tactică de partid unic și dacă am fi în RL m-ar trimite prin Siberia, cu nu pot asta fac căcaturi din astea de ode. Coloana lor vertebrală a păpat-o cineva pe drum și de aici până departe e cale lungă, ei vor tot eu is rezilient, deci ăsta va fi războiul de 100 de ani cu multe nuanțe!