Thinking Out Loud

Published in Romania - Political debates and analysis - 06 Jun 2024 07:21 - 13

Salutare,


Nu sunt genul care sa sustina campanii electorale, nu am facut-o niciodata si nici nu mi-a placut asta, de aceea nu am scris articole. 
V-am lasat sa alegeti, asa cum simtiti, fara nici o influenta sau implicare din partea mea. Nu din nepasare, ci din dorinta de a va oferi libertate completa in alegeri, indiferent din ce UM sau Partid faceti parte.
Ati ales continuitate, adica "Acta, non verba!", semn ca vreti Romania pe aceeasi traiectorie ca si pana acum, asa ca doresc sa va prezint planurile de viitor ce vor fi dezbatute de noul guvern in curand.

- Redeschiderea Proiectului Upgrade TG - detaliile vor fi dezbatute si publicate in curand
- Continuarea Programului Prima Companie Q5 - pentru jucatorii care nu au beneficiat inca
- Crearea unui program pentru distribuirea de RON gratuit(300/600/900cc), pentru companiile de RAW - disponibil pentru toti cetatenii Romaniei
- Crearea unui grup de Telegram sau Whatsapp, in functie de cum decide majoritatea, ca alternativa pentru cei care nu au cont pe Discord, pentru a ne organiza mai usor. (scrieti va rog in comentarii ce aplicatie preferati)
* Daca aveti idei de programe care pot avea un impact pozitiv asupra jucatorilor si economiei eRomaniei, asteptam sugestiile voastre.

Guvernul va fi format astfel
Prim Ministru: Lusha
Ministrul Apararii: Tankardist
Ministrul Afacerilor Externe: humulus
Guvernator: hellspawn + He did it
Ministrul Educatiei: Ucuitoru

Deasemena, ii invit public pe toti cei care vor sa se implice in guvern sa imi trimita mesaj privat. Suntem intotdeauna deschisi sa lucram cu jucatorii care doresc sa contribuie la efortul de dezvoltare al eRomaniei.


eDominacy Romania
https://discord.gg/2YhMCkkcN4


o7

Support

Tankardisthumulus

Comments (13)

O7
o7
Mult succes si mandat usor!
))
Mult succes
Felicitări și mult succes. Aș comenta eu ceva la asta: ”semn ca vreti Romania pe aceiasi traiectorie ca si pana acum” da mă abțin că nu e cazul și nu merită. Spor
Ministrul Gold: imzoth
Ministrul Gold Shower*
Comments (1) elhichko 06 Jun 2024 07:36 https://www.edominacy.com/en/article/1740 Your comment 2000 characters Post a comment
o7
Bafta!
Succes! o7
Spor! *prefer Telegram