VISA news

humulus - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Political debates and analysis - 05 Jun 2024 11:59 - 18

https://i.ibb.co/qjHBXkw/ro-ribbon-2.png

Salut romani.

Astazi se termina mandatul meu de CP si vreau sa incep prin a va multumi tuturor pentru increderea acordata si sper sa nu va fi dezamagit.

A fost un mandat incarcat de evenimente placute si mai putin placute. Am fost pus in fata unor situatii pentru care am avut nevoie de ajutorul vostru ca sa iau o decizie corecta si cred momentele acestea de consultare si dezbatere ne-au apropiat mai mult.

Tin sa multumesc si echipei de guvernare care m-a suportat in aceasta perioada. Fara ei nu cred ca as fi fost astazi sa va scriu din pozitia de CP. M-au impins cu totii de la spate si m-au motivat sa gandesc lucid si sa iau cele mai bune decizii.

Vreau sa spun ca sunt foarte mandru de fiecare dintre voi. Chiar daca suntem diferiti in gandire, manifestare si limbaj, punem cu totii umarul sa dezvoltam comunitatea noastra intr-un mod sau altul.

Pentru mine va urma o perioada de relaxare in acest joc. Cred ca au fost suficiente cele doua luni de implicare activa, atat ca MoFA cat si ca CP. Simt nevoia unei perioade de respiro, dar voi fi intotdeauna alaturi de voi, asa cum ati fost si voi alaturi de mine.

Viata lunga eRomania!

Support

BattleHeroLushahellspawnOverseerDellexTankardist

Comments (18)

o7
To be continued
o7
o7
o7
o7
o7 barbate!
o7
o7
o7
Un respiro la marea adriatica...Wink
Good work as a leader and enjoy the more relaxed period ahead of you. Congratulations on your achievements
Smile
Da a fost ok ! Cel putin programult de q5 a fost un pas important pt multi dintre noi. Sa speram ca si urmatorul o sa se implice cu un program care sa vina in continuarea celui facut de tine !
multumesc mult pentru programul cu firma q5. inestimabil ajutor. mult noroc
o7 comandante!
Cred ca ai facut o treaba buna. Felicitari tie si echipei pentru munca depusa.
o7