Tankardist

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 04 Jun 2024 02:22 - 2

Pentru că răspunsurile punctuale la fiecare mesaj, articol, comentariu, etc. pentru OchiReci ar consuma extrem de mult timp și nervi, prefer sa fac un nomenclator al tuturor ideilor emanate și să răspund printr-un articol. 

Menționez că prezentul articol nu reprezintă o opinie a Guvernului, nici măcar a mea ca MOD, ci a simplului jucător Tankardist.

1. Tot acuzi în stânga și în dreapta că facem bisericuțe, că divizăm țara, că de aceea ne merge nouă prost;
Nu îți trebuie cine știe ce analiză ca să observi următoarele:
Guvernele de până acum fost fost formate cu membri din toate partidele politice și din toate unitățile militare. Inclusiv când am fost numit MOD, eram membru Lupi. Cum s-au format și pe ce criterii, nu sunt eu în măsură să spun, dar pot să spun că nu cunoșteam niciun jucător înainte, nu am afinități politice sau de orice fel pentru nimeni. Dacă îmi aduc bine aminte, în mandatul lui Hero, Lupii aveau chiar 2 membri în guvern. Eu și tu. Per total, asta cu divizatul țării și formarea de bisericuțe nu prea ține. 
Dacă vrei să vorbim de bisericuțe, singurii care sunt mai izolați de ceilalți sunt Lupii, mare parte din cauza ta, dar și acolo sunt oameni activi și ne întelegem foarte bine, radem, glumim pe chat-ul ro, etc. Cumva ceea ce vrei tu să însinuezi e că s-a format o bisericuță din aprox. 80-90% din populația activă, iar tu reprezinți majoritatea de...10%. 

2. Raportat la programul tău electoral.
Pe fond nu vreau să îl comentez, nu ai vreun program concret, dar aș menționa următoarele:
Goldul provine în trezorerie de la toți cetățenii. După ce sunt efectuate anumite cheluieli, se trage o linie și o să îți ramână o sumă. Ca suma aia să producă alți bani trebuie investită. Uite asta e logica pentru ceea ce numești tu ”pomană electorală”. Ca exemplu, cei peste 10k gold învestiți in 27 de firme q5 de arme, pe lângă faptul că ajută 27 de jucători (cred că jumătate) din populația activă a țării să aibă un punct de plecare în dezvoltarea conturilor, returnează în trezorerie din start 10% (peste 1000 gold), plus taxele zilnice care o să vină din producție, vânzare, etc. Înțeleg că sugestia ta era să stea goldul în trezorerie și să ne facem poze cu el. 
Încă un lucru, e destul de ciudat să aud de ”pomeni electorale” de la cineva care așa a construit unitatea, pe pomeni, dar asta o să îți explic la punctul următor. 

3. RED
Văd ca nu poți dormi noaptea de grija RED. Inclusiv dacă scoatem un articol destinat membrilor unității lași 20 de comentarii (greu de urmărit) în care critici orice. 
Eu ce nu înteleg e de ce te fracă atât de mult grija de RED? Dacă dăm echipare nu e bine, dacă nu dăm iar nu e bine, dacă orice...evident ești nemulțumit de ceva ce nu te privește. 
Ai venit și ai urlat că ți-am furat ideile. Te anunț că și eu am jucat astfel de jocuri în urmă cu mulți ani, iar în Garda Națională pe eRep încă din 2009 funcționa sistemul de echipări cu lucru în firmele unității pe salariu minim. Nu mă crezi? Google it! 
Dar ca să fii liniștit și să dormi mai bine noaptea, promit că o să pun la sfârșitul articolelor ”Concept by OchiReci”.
Iar când ne mai acuzi că ne laudăm cu echipări și alte lucruri, te rog să îti aduci aminte că singurul care scoate articole cu echipările săptămânale ești tu. Nu îmi amintesc să fi văzut vreun articol RED în care spunem câte arme am dat sau orice altceva. Doar am anunțat programele de echipare. 

În altă ordine de idei, încearcă să nu te mai implici acolo unde efectiv nu ai nicio treabă, vezi-ți de unitatea ta și de partidul tău, eu nu mă bag în treburile tale (cum ar fi să îți spun că dă chiar nașpa să ai atatea clone în um și partid, dacă nu le identifici singur ți le spun eu). 

Ideea acestui articol nu îmi aparține, a fost împrumutată de la OchiReci, eu doar am prelucrat-o eliminând înjurăturile și jignirile. 

Later edit. Am văzut că tot insiști cu o evidență clară pentru toată lumea în ceea ce privește cheltuirea banului public. Toate intrările, ieșirile, justificările sunt publice, pe discord. 

Support

Comments (2)

Am jucat prin 2009 și pot sa confirm că lucrăm pe salariu minim și primeam echipare.
Promit să îl și citesc într-o zi de vară! Mulțumesc de menționare, o zi faină!