Thinking Out Loud

Published in Romania - Political debates and analysis - 25 May 2024 06:47 - 64

Initial am vrut sa ignor articolul cum fac de obicei, sa trec peste "intepaturile" indirecte si peste jignirile care vin din ce in ce mai des din partea ta, dar nu pot sa te ignor la nesfarsit.
Sunt o persoana extrem de calma si neconflictuala si refuz sa ma cobor atat de jos incat sa ajung la jigniri si atacuri personale, am sa incerc sa fac asta si acum si o sa-ti raspund punctual la ce ai scris.

Jignirile aduse de tine:

OR: Îs în campanie electorală vreau să ... prind prima bancă din fața Cotrocelului, nu de alta dar poate reușesc să le dau cu agheazmă în cap până le vine și ce au pierdut.
- Sigur te refereai in RL, asa-i? sigur esti in campanie electorala in viata reala si lor vrei sa le dai cu apa sfintita in cap politicienilor, nu noua, cei din joc.


OR:  BattleHero (cunoscut anterior doar ca Hero, ok mă abțin să comentez numele nou - e mai bine) 
- Abtine-te in continuare, cum nici eu nu comentez despre numele tau "OchiReci". Ce nume aleg sa folosesc si ce inseamna pentru mine e strict problema mea.


OR:  humulus (ăsta măcar și-a păstrat numele de cannabis, deci e un plus).
- "ăsta" cu "numele de canabis" e CP-ul ales democratic de jucatori, te astepti sa primesti respect daca tu nu stii sa-l oferi?


OR:  Fostu președinte după ce a plecat din mandat (dar candidează iar, că na..îi e dor)
- Daca se ofera cineva cu experienta sa fie CP, cu drag il propun la alegeri si il sustin, functia vine cu responsabilitati si indatoriri, ZERO beneficii.


OR:  a făcut RED după ce a văzut că unități de felul ăsta merg în țară
- Te invit pe erev sa vezi un Articol din 2016, unde am creat prima Unitate Militara de acest fel, cu echipare pentru 2x work pe 1cc, nu are nici o legatura cu Lupii sau SoA.


OR:  de unitatea blindată să intre în top 10 nu mai zic, că, când trebuia nu sa făcut doar după - așa de interes,  dar el evident s-a luat după SOA că așa e frumos (aia fiind dușmanii).
- Ti-am explicat cred ca de 5 ori ca FANATIQUE a venit initial cu propunerea si am incercat de multe ori sa facem o unitate militara cu tank-uri, de ce nu am reusit la inceput, ti-am aratat inclusiv in privat.


OR:  Pentru că eu la Lupi nu am muncitori forțați să de-a ca sclavi în piatră la mine pentru arme, dar RED au și evident să le mai și de dea 10 ron la proști era overkill deci evident legea nouă și salariu minim modificat la 1 ron (să muncească luptătorii pe nimic pentru armele lor, să mai zică și săru-mâna și un bogdaproste după).
- Daca echivalentul a 100 ron/zi ti se pare "nimic", refa calculele ca undeva sigur ai gresit. Totusi, nu inteleg de ce te intereseaza atat de mult UM-ul nostru. E decizia noastra si a jucatorilor care se inscriu in program, participarea nu este obligatorie.


OR:  (și amu 8/32 din RED is foști lupi deci 25%, eu zic că e ceva, nici pozitiv și nici negativ că mă abțin pe temă).
- omule, tot UM-ul tau e plin de ex membrii ai Romanian Army si Phoenix Legion pe care i-ai ademenit cu mesaje private oferind paine, arme si GOLD, sau te faci ca uiti cum ai incercat sa mituiesti inclusiv Capitani sa se mute la tine cu tot cu membrii? 
Faptul ca au decis sa se intoarca in UM-ul din care au plecat, nu iti ofera tie nici un "merit".


OR:  Și doi la mână cine s-a dus e oportunist și e clar că eu nu am asemenea nevoi de oameni care te trădează la prima ofertă mai bună.
- Putin mai jos faci o aluzie ca cei care au plecat sunt c**ve. Cine nu e de acord cu tine sunt sclavi si c**ve, corect?
Frumoasa gandire, felicitari. Ce crezi, FIX asa i-ai adus si tu in unitatea ta militara, cu "oferte mai bune".


OR:  Și cam așa e și cu povestea asta, nu mă pun să vă explic de câte ori trebuia făcută divizia aia blindată, de câte ori am propus-o și eu și etc, nu are sens!
Ce are sens e că Hero după mandat a zis că se plictisește și a făcut-o într-o anumită formă, ok, bravo lui (a și întrat in top 10 săptămâna trecută, felicitări). Irelevant trecem peste, că e incorect și etc e vorba de perspectivă. (Dar au și unii orgolii)

- Ai absolut ZERO legatura cu UM-ul, fix de ideea ta mareata aveam nevoie, asta am asteptat de cand m-am inregistrat, sa ai tu o idee si sa o fur. FANATIQUE a venit cu ideea, ai mai sus si articol de pe erev1 din 2016, unde a fost si el membru, ca am facut ceva similar si in trecut si era in plan inca de la inceput, dar nimeni nu avea companii de arme suficiente la momentul respectiv pentru a sustine un UM intreg.



OR:  Doar că noua unitate are muncitori pe gratis așa că sa-i și plătescă cu 10 ron (salariu minim, deja e tragedie), deci apare legea asta de modificare cerută de Hero special pentru unitate de la 10 la 1 ron, și eu am fost primul congressman care a votat nu o lege,  dar nu și singurul (respect celor care au gândit la fel) cu toate că din păcate legea a trecut (cu toate că nu trebuia trecută, e votul cetățeanului turmentat pentru cine a jucat er și știe, pentru cei care nu știu a trecut pentru că unii au votat că li s-a zis și atât au știut).
- https://prnt.sc/03_G8KqzvaHb Iti las aici un screen.. nici nu are rost sa-ti mai raspund, cine nu e de acord cu tine e c**va.


OR:  Ok, legea a trecut, RED are sclavi pe 1 ron care muncesc pentru ei, dau 200 arme pe zi ș.a.m.d. (normal până aici nu ar trebui să deranjeze, că na omul e om și dacă e trasesit așa e toată viața, nu-l schimb eu) dar marea unitate are muncitori gratuiti , să nu le zic clone!
- Sclavi, traseisti pentru ca au DECIS sa munceasca pe 2cc+200 arme(5g/100ron+) in loc de 40cc pe zi ? Ai impresia ca armele alea se produc "gratis" si ca noi profitam de pe urma lor? Oferim mai mult decat dublu fata de ce se ofera pe piata in momentul de fata.


OR:  Tot în mandatul lui Hero am stabilit toți un salariu maxim de 20 ron, pentru ca fiecare cetățean să decidă singur la cine vrea să muncească, îs curios dacă  BattleHero recunoaște mai ales că e iar candidat la ciolan (no mai fi având omul bani pentru unitatea care lucrează gratis pentru el?, îs nesimțit că întreb, da poate! stiu insa ca sunt altii care contribuie si acum)
-A fost o intelegere verbala intre jucatori sa pastram salariul la 20cc, nu o decizie de guvern, atunci painea q5 era 1k-0.5-0.7g. Nu putem impune nimanui sa pastreze un anumit salariu daca nu este de acord.
-Ai mai batut un apropo ca RED ar fi sustinut de stat, acum insinuezi ca vreau functia pentru a putea oferi echipare?
Esti complet paralel cu ce se intampla cu banii statului, am luat fix 0 ron si 0 gold de cand joc si asta se va intampla si pe viitor, chiar voi dona in trezorerie cand va avea nevoie Romania.
"Ciolanul" de care vorbesti e doar in capul tau, la cat de mult il pomenesti cred ca esti singurul care candideaz pentru el.
Programele de guvern sunt destinate exclusiv jucatorilor mici, indiferent de UM/Partid, eu si multi altii nu ne incadram.



Trag linie si ma opresc aici ca deja ma doare capul incercand sa procesez aberatiile pe care le-ai scris.
Eu unul m-am saturat de circul zilnic pe care il faci prin articole si pe chat-ul ro, sa nu mai zic de jigniri, ne-ai facut pe toti prosti,idioti,c**ve,clonari,sclavagii si lista continua.. de acum fiecare jignire o sa fie insotita de un ticket catre admin. Pe viitor abtine-te de la comentarii la adresa mea sau a UM-ului, nu ai nici o contributie si nici o legatura cu el, si nici noi nu dorim sa avem vreo legatura cu tine.
Ti-am mai promis asta o data, ca o sa te ignor complet, de data asta incerc sa ma tin de promisiune.
https://img001.prntscr.com/file/img001/d-6ZJqduQMODHssID9Sg9A.png



Support

Overseer

Comments (64)

O7 Respect pentru a fi respectat
ok eu am terminat anterior dar se pare că tu deabea incepi, bun o sa fiu cum sunt si o sa-mi calc pe inimioara, o sa citesc si o sa-ti raspund dar tare imi pare mie ca aici vorbim de politica si nu de fondul chestiunii, sper sa ma insel...dar vedem. rabdare!
1. cam putine jigniri, la cum ma faci sa sun si probabil nu sunt lista aia e cam scurtă plus cam trasă de păr. imi place insa enorm ca ai pastrat printscreen aia spune multe, nu am ce zice chiar deloc. problema e ca indiferent ce si cum, ne cam invartim in jurul cozii adică poate văd eu ocazional roșu în față (și nu red) și nu folosesc limbajul adecvat, motiv de supărare inclusiv și pentru mine, dar asta nu scuză faptul că răspunsul vine ăla ma jignit și atât, fondul problemei și problema in sine dispare și e ascunsă prin asta. Ok, is eu dus cu pluta sau șalupa dar asta nu inseamnă că întrebările și restu au primit un răspuns dacă tu mergi doar pe ideea asta să scoți în evidență cât de tare m-am dus în larg și atât!
Ti-am raspuns in legatura cu salariul, nu putem obliga jucatorii, a fost o intelegere de moment atunci. In caz ca nu ai vazut, eu nici macar nu am oferta pe piata. Alta "intrebare" importanta nu vad.
2. aia cu campania electorală și apa sfințită mai citește-o de vreo două ori și după poate o și pricepi, aluzia ta cu campania electorală RL deja e depășită (da aparent numai eu am ironii așa că te iert că evident tu nu ai) 3. mă interesează câtuși de puțin ce nume ai tu pe joc, chiar deloc că ai sărit ca popcorn-ul la remarca aia e ciudat (spune multe însă), ce pot să știu sigur e că aia nu e jignire, că te-ai simțit lezat nu știu de ce, caută o oglindă și dă-ți seama! 4. legat de numele lui humulus, caută pe net ce înseamnă el și după discutăm dar nu văd sensul. omul și-a ales numele așa, el înseamnă o variantă de cannabis ce e de comentat aici sau unde e jignirea? hai că deja căutăm cioburi de sticle și derapăm rău, deci se poate și la case mai mari nu doar la mine!
Remarca asta m-a uns pe suflet: Daca se ofera cineva cu experienta sa fie CP Sa mor eu, tu esti unicul si eternul singurul care poate, noi restu prosti si idioti. Hai sictir, ca nu ai facut facultate de cp Și mai zici ca eu jignesc comunitatea, tu care te crezi unicul capabil! Mai citeste ce prostii scri, ca si un lemn poate conduce tara si s-a demonstrat asta in jocuri similare, nu esti singurul salvator al neamului! Dupa tine probabil va fi potopul si fara tine nu am fi, deci nu am avea unde juca, ce doamna ar disparea jocul daca nu ai exista tu ala care nu e nici conflictual nici nu se crede divin si nici nu insulta pe nimeni direct sau indirect! Ti-am zis ca o dai rau in politica, asta e articol de candidatura mai degraba decat un raspuns!
Iar exagerezi si aberezi, s-a oferit cineva cu experienta in erev/edom si nu stiu eu? luna trecuta a candidat humulus si l-am sustinut, pentru alegerile urmatoare nu s-a oferit inca nimeni, nu am primit nici un mesaj din partid ca sa il propun la alegeri. "Sictir" tie, vezi cum vorbesti.
5. prin 2008 aveam armata de est pe er, si am fost comandat de unitati acolo inainte de 2016 deci lasa-ma cu referinte la alte jocuri ca iar esti in inferitioritate. 6. aia cu fanatique mi-ai aratat-o recent, dar eu de cand am intrat in joc am zis divizia blindata dar se pare ca omiti asta, trec insa peste ca nu ma intereseaza deloc. Uiti ca thomas vroia sa discutam audio ca am programat discutii pe tema aia pe guvern si mereu ori tu ori humulus nu aveati chef? dupa am facut lupii si ne-am de ale noastre si tu dupa mandat ai zis, opa da sa fac eu pentru mine! Hai sa ne uitam putin iar in oglinda si sa consumam rahat turcesc dupa, nu de alta dar nu e adevarul tot la tine evident, plus ca eu nu uit asa usor. 7. sa fi tu foarte linistit ca pe mine ma doare fix undeva de RED, chiar deloc, deci calmeaza-te ca nu are sens sa o iei asa personal decat daca te simti cu musca pe caciula sau ceva in gen.
Nu esti in partid sa te pot propune sau sustine, si la cum te adresezi jucatorilor care nu sunt in UM-ul/Partidul tau, nici nu as putea sa te sustin. Te exprimi intr-un mod mult prea toxic.
Sa iti raspund live si la reply sa nu treaca nebagat in seama! Unde scrie ca trebuie experienta? E vreo regulă? astia care joaca prima data nu au voie deci niciodata sa fie cp ca nu au experienta in alta parte? dar daca e si acolo regula aia cum dracu ar putea vreodata sa o si aiba daca fara nu au voie? esti cam infatuat aici, deci furi mai mult curent ca mine crede-ma, oi fie eu dus cu pluta dar nici nu ma cred singurul care poate, unicul..etc ba baiete, vezi ca se sparge oglinda cu asemenea fabulatii
si iar raspuns live, ma pot propune singur daca vreau, insa doar daca vreau! deci hai sa trecem peste plus ca am fost cam 1 an presedinte pe er, deci ironic as trece si bariera asta a ta cu toate ca insa eu nu ma cred unicul capabil si sincer nici nu prea vreau, spre deloc. te las pe tine, ca daca as putea te-as si sustine! ps: lasa-ma sa citesc si sa-ti raspund la tot (ca e articol adresat mie, deci de bun simt permite-mi sa citesc si sa raspund) si dupa ma poti injura cat vrei sau etc
Stii prea bine ca am incercat sa implic jucatori noi(noi pe erev/edom) in guvern, cum ai fost si tu, cum a fost si Thomas, tocmai ca sa va puteti obisnui cu jocul, sa ii intelegeti mecanismele si dupa cateva luni sa luati functia de CP prin rotatie, sa fie mereu cineva care sa aibe grija de tara, nu o sa fie un CP "etern" niciodata. Dar din pacate, tu mi-ai dovedit contrariul, ca nu poti sa unesti comunitatea, ca nu poti sa fi impartial si sa ii ajuti pe toti, ai lista ta "neagra" de la un amarat de RH, sau ai uitat cum voiai sa refuzam cativa jucatori cand au aplicat pentru programe doar pentru ca nu ii suportai tu? Esti mult prea conflictual pentru CP sau functii in guvern.
6. iar ma intereseaza foarte mult adica deloc ce costuri aveti voi la RED, sincer. Si iar e lauda de sine ce faci ca 100 ron pe zi si comparam si cu salariu si etc. Vezi la Thomas la articol ca am facut un calcul si reiese clar ca salariu de 1 ron pe zi viciaza (sa nu zic fura) statul zilnic. Si asta e tot ce conteaza. Nu e treaba mea sau a altuia ce faci tu cu unitatea ta, sau ce le dai, deci nu mai plange si te lauda simultan cu aia ca nu intereseaza pe nimeni. Nu te obliga nimeni sa le dai! Cum nu ma obliga nici pe mine nimeni la Lupi, dar eu nu bocesc prin presa despre asta, imi asum si chiar is bucuros ca pot! Deci lasa-ma cu doinele asta ca is si deplasate, is bucataria voastra interna si e treaba voastra si cam atat, zi-mi partea cu cat fraudezi statul pe zi daca vrei sa ti-o pun direct? Sau la astea iti da cu virgula, limbajul cred!
Arata-mi te rog, subliniat, unde am spus ca sunt unicul capabil? Am spus ca nu m-a contactat NIMENI cu experienta interesat de functia de CP. ////// Cu ce fraudez statul? cu 15 inscrisi la program care nu platesc 15 ron taxe? Smile))
of Doamne, e bine ca vorbesc singur Ba tu te auzi? Esti mult prea conflictual pentru CP sau functii in guvern. Ce sa mai raspund la asta, esti unicul care poate singurul care stie si decide.... de ce nu joci tu singur ca vad ca ai niste aere de esti Romania, TU si doar TU! Da-o dracu de treaba, dar oare asta nu e o jignire voalata ce ai zis? De unde stii tu ce pot face eu? ...Pai nu stii, dar iti permiti sa emiti judecati din astea de mi se sperie mintea care mi-a ramas! Ca te-am rugat sa ma lasi sa termin, treaca de la mine! Pana la urma eu am zis pe chat ca am terminat si ai zis sa publici asta ca na ! Daca continuam asa, o sa intelegem si o sa inteleaga lumea fix zero Deci las de la mine, postez asta, iti raspund la orice scrii si dupa doar ma duc mai departe. Cam nesimtire sa ma chemi la microfon dar sa tot vorbesti peste mine, insa na eu is ala care jigneste si nu are toti boi acasa, tu ramai unicul!
Ma amuzi, nu am spus niciodata ca sunt singurul care stie, unicul care poate, etc, astea sunt doar aberatiile tale, "bă".
Subliniat: Daca se ofera cineva cu experienta sa fie CP, cu drag il propun la alegeri si il sustin Pai ai fost tu si humulus (care e alt partid): deci care altu? cum putea cineva sa se propuna pe criteriul asta? hai sincer ca m-am saturat sa scuturam salcamii pe langa. fi punctual si subliniat! Si era sa uit, da eu am votat in guvern ca hellspawn si mai era unul care au dat aiurea la league war cu toate ca au avut mesaj personal si articol cu lista de rh (da li sa rupt lor de ea) sa nu fie acceptati la programul de upgrade TO. Votul majoritar a fost sa li se dea si asta e. Ce am facut eu atunci cu lupta aia de LW e deja standard, dar iar omiti asta! Trec peste
Si revenind sa te amuz si mai tare, nimeni nu s-a nascut presedinte deci dacă tu vrei experienta pe post (un fel de a te arăta că doar tu poți) nu doar că te arăți fudul dar ești și puțin altceva. Pentru că tot te erijezi în ala care e pentru comunitate și etc (gen că eu nu pot fi, da am fost in guvernul tau chiar și nu cred nu mi-am facut treaba, privind și la curentul guvern, deci cam eronată povestea) cam omiti faptul ca tu trebuie sa-i ajuti (daca te tot lauzi ca ai experienta) pe aia noi ca sa poata ajunge sus si sa stie ce si cum (nu sa le dai cu lopata in cap si piedica, a esti nou, nu ai fost membru de partid comunist? ...mars ca nu ai sanse, nu indeplinesti criterile). Repet, la cald, mai ales ca e discutie live, o sa am anumite formulari pe care tu o sa le privesti diferit si o sa le folosesti ca atare. Nu ma deranjeaza, din pacate insa ne invartim in jurul cozii si tu tot eviti raspunsul prin alte vorbe desarte.
Eu pot sa propun doar de la mine din partid, humulus de la el, tu de la tine. Cand am vorbit despre propunere m-am referit strict la partidul din care fac parte, iar legat de sustinere, asta e alegere personala, daca consider ca persoana respectiva merita sustinerea mea, o ofer, daca nu, nu. Criteriile mele sunt simple, experienta(sa cunoasca mecanismele jocului), sa fie impartial si neconflictual, tu nu te incadrezi cel putin la ultimele 2.
Sa scot in evidenta si asta ca tu esti neconflictual si ai experienta si eu is un idiot care citez is mult prea conflictual pentru CP sau functii in guvern Subliniat si aici, cine dracu esti sa stii toate, ca e aroganta suprema ce ai facut aici, adica te-ai si pus peste intreg poporul, ai decis tu unicul conducator: idiotu e out! Democratia se face la vot si se probeaza dupa, eu niciodata nu am zis ca tu esti nu stiu cum si nu stiu cum si de asta nu trebuie sa ai sansa de a fi cp, chiar aminteste-ti ce discutam noi la inceput. Vorbe din astea is prostii ale partidului comasat roman fata de aur, si le detest pe ambele la fel cu detest ca prostia rl sa fie aici, unde noi avem sansa sa fim diferiti, dar nu cu asemenea abordari. Esti mic sa stii campania din 2000 iliescu vs vadim si primul ca daca iasa al doilea vinde tara la unguri, iar al doielea cam avea sange de ungur pe masina. Deci ai experienta in a manipula, eu o dau cu bata in balta direct, dar scuza-ma nu ma lua la .... ca nu te vad bine, nu ai sanse. Vrei sa discutam ca tot zici ca eu mananc rahat, ok discutam, dar scuteste-ma de raspunsuri din astea infantile si de proslavire si fi coerent si pe subiect (repet deja stam de juma de ora si vorbim de apa dar noi ne certam pe copaci) Lasa-ma de asemenea sa termin de citit si comentat, de bun simt.
Incerc din rasputeri sa te inteleg dar nu reusesc. Parerea mea e strict personala, nu am putere de decizie pentru intreaga tara, nu stiu de unde ai dedus tu asta. Nu pot sa-mi exprim opinia personala si sa spun ca nu esti neconflictual?
Deci ok uite vezi aici apreciez ca ai invatat ceva, sa iti si explic: in articol ai zis: Daca se ofera cineva cu experienta sa fie CP, cu drag il propun la alegeri si il sustin amu dupa discutia cu mine ai zis: experienta(sa cunoasca mecanismele jocului), sa fie impartial si neconflictual remarca aia la mine e iar nefondata, dar eu consider ca tu consideri cumva ca suntem in campanie, cu toate ca eu nu candidez (inca, poate niciodata). dar sincer toata pleiada asta de vorbe desarte duse la mama dracu pentru un salariu minim/maxim si care in 3 articole au mers la Moise la Marte dar deloc la ce era destinat, cam asta e campanie electorala. Mai ales ca repet a nu stiu cata oara, ma chemi la microfon dar nici ca ma lasi sa vorbesc, fix ce fac aia in rl...deci tactica ma frate! discutii inutile, dar o sa supravietuiesc si raspund la tot, sa nu raman dator!
Uite ca evoluezi constant, deci se poate. La ultimul comment ai zis : experienta(sa cunoasca mecanismele jocului), sa fie impartial si neconflictual, tu nu te incadrezi cel putin la ultimele 2, deci ma considerati si asa si asa si te si indoiai ca am experienta (ca de numai la tine e garantata, restu prostimea sa vina cu diplome) La ultimul ai mai taiat din ele: Nu pot sa-mi exprim opinia personala si sa spun ca nu esti neconflictual? Pai m-ai facut deja in fel si chip, amu ma mai si intrebi? Ti-am zis ca e campanie ce faci aici, da e urat, ca e balacareala publica si subiectul tot nu mai apare! Da vad ca evoluezi si cine stie poate in final ajungem si acolo Pot sa iti raspund si la restu?
Nu credeam ca trebuie sa desenez ce inseamna "experienta" pentru mine si sa motivez alegerile personale. Nu te chem la microfon, tu esti cel care a scris articolul, eu doar ti-am raspuns.
Doar tu o vezi campanie, eu nu am nici un interes sa fac asta, chiar te rog sa candidezi si sa-ti faci campanie, fiecare e liber sa faca ce vrea. // Unde te-am facut in fel si chip? arata-mi.
Pai lasa-ma sa citesc, lasa-ma sa-mi spun punctul de vedere. Unde ti-e experienta cand tu pui un articol raspuns pentru ochireci dar nu ma lasi macar sa-l citesc si sa-ti raspund? e tactica rl de politica proasta, zicem ce vrem da nu lasam sa raspunda, ca nu ne place ce are de zis si daca o face, il facem conflictual si prost si gata am scapat si de el si de raspunsuri (ca da ai raspuns la articolul meu dar nu si la ce era esential in el) sincer?
Te-a oprit cineva din a citi tot articolul? Nu te grabeste nimeni sa raspunzi.
pe bune? amu oi fi eu prost...da chiar toti care o sa citeasca astea o sa priveasca la fel? am zis ca am terminat pe tema ca si asa am zis ceva si nimeni nu a discutat pe salariu ala maxim, nimeni ai zis ca nu, trebui sa fi cocos, unicul capabil sa fie cp, ca restu suntem praf si pulbere. ok, am zis citesc si iti raspund, am scris 1.2.3. etc m-ai lasat? sau ai tot comentat peste mine? de bun simt trebuia sa ma lasi sa termin si dupa discutam tot dar e campanie sa te arati ca tu esti mai capabil, mai nu stiu ce si eu natangu de mine nu am nici experienta (ca te indoiesti tu deci e clar), is si lipsit de impartialitate (ca aoleu ma iau de unitatea ta, deci tu esti impartial 100%, respect) și mai sunt si conflictual ca din bun simt incerc sa iti si raspund dar nu ma lasi (și tu esti civilizat nevoie mare). te las 5 minute si termin sa iti raspund!
Nu am spus eu, ai dedus tu, e o diferență uriașă, imi schimbi cuvintele si le interpretezi cum vrei. Da, iti răspund punctual ca sa discutam de fiecare subiect în parte, nu asa e normal? sau trebuie sa te las sa scrii 20 de comentarii cu cooldown de 3 minute fiecare și după sa răspund și eu tot cu 20 de comentarii?
ok, sa mergem mai departe cu voia lui BattleHero, sper! am si uitat unde eram, la atâta vorbă inutilă, dar eram undeva pe la Red Punctul 7 parcă: hai să îți mai scot ceva în evidență, că se pare că nu vezi pădurea din față de bârna din ochi. Ce a propus Fanatique si eu de asemenea (ca tot zici de Asmin da de mine zero, ai log-urile pe guvern când ai timp, amu că se pare că ai, citește-le) era divizia blindată, tancurile Ce ai făcut tu la RED e o simplă unitate militară și atât, ai luat pe thomas, jagas și drako de la lupii si cu ce mai aveai tu. Ai tinut morțis ca să fie um-ul tău (asta e negativ față de calitatea ta de om, dă raport!) și atât, pentru că de la humulus nu ai luat unul, iar in um-ul tău nu-s toate tancurile din țară ci doar pe cine ai putut pune mâna. Te invit iar pe guvern sa vezi log-urile și sa iti amintești ca Thomas avea o idee sa pastram si lupii si sa fim și toti in unitatea de damage, te-a durut undeva de ea, erai prea ocupat sa discuti pe tema (chiar o luna intreaga nu ai avut o zi sa o discutam), bine ca dupa mandat ti-ai gasit timp sa faci cum vrei tu (ca asta conta, pana la urma). O sa vezi acolo si faptul ca eu am zis clar ca nu voi pleca din Lupii indiferent de ce, pentru ca eu joc pentru comunitate chiar daca mai sar gardu si nu pentru mine (ca daca era sa fiu individualist aoleu, dar eu lupt cu mana goala si ma simt bine, pentru ca e un joc si sa-l jucam singuri asa cum vrei tu e plictisitor) Deci cam nu prea a facut RED ce trebuia sa faca, opinia mea!
8 ai zis: UM-ul tau e plin de ex membrii ai Romanian Army si Phoenix Legion Unitatea mea e ultima care a apărut și prima care a dat solde deci e perfect normal ca unii din respectivele unități să fi intrat la mine. Nu am stat la poartă să-i întreb de unde veniți? A de acolo, un șut în cur și înapoi că e interzis accesul. Dimpotrivă i-am primit cu brațele deschise și am încercat să fiu corect cu toți, ce au fost au fost dar eram toți lupi! Vorba asta insa ma amuză copios ai zis: Faptul ca au decis sa se intoarca in UM-ul din care au plecat, nu iti ofera tie nici un "merit". Cand am facut unitatea erati toti ca va da chics, cand a mers gata prostu trebuie oprit deci facem noi ceva rosu. Is multe nuante aici, is prea batran ca sa fiu luat de prost de unii care fac anumite chestii si le arata ca fiind pentru tara cand de fapt is pentru ei! Si vorbesc de tine!
of, of ... am facut RED pentru ca nu am reusit sa cadem de acord sa unim UM-urile, ideea era sa fie comandant CP-ul care iese in fiecare luna, dar am renuntat. Nu i-am luat pe "thomas,jagas si drako" de la lupii, s-au INTORS in UM-ul din care au plecat, sau ai uitat? Nu am tinut mortis sa fie UM-ul meu, asta am decis impreuna cu cei implicati in conducerea UM ului(Jagas si Thomas). Nu am invitat personal pe nimeni sa se alature, a fost invitatie deschisa prin articol catre toti, faptul ca nu au venit membrii din Pheonix arata doar cat de uniti sunt ei.
sa inteleaga si lumea, cand era discutia de divizia blindata nu s-a facut ca fiecare era cu orgoliu sau, humulus ca sta la el, hero ca sta la el, eu deabea facuse-m lupi si nu era corect sa-i las. amu orgoliul ala a lui viteazu de hero s-a transformat in nu stiu ce unitate, dar el omite voit sa zica fix asta: a vrut el unitatea lui mare, a vandut vise si i-a si mers si atat. ca red nu e divizia blindata, e departe de ce discutam noi, e doar jucaria lui, folosita politic acum!
iar aberezi, am spus ca sunt dispus sa ma mut din unitate sau sa o predau CP-ului daca se decide sa le unim.
ma duc sa fumez, pana mai scrie ceva hero, nu de alta dar omul are cuvant si experienta... ma lasa sa termin dar uita repede asa ca sigur mai comenteaza ceva (oricum deja a facut-o odata)
ai uitat ca obisnuiesti sa faci monolog pe chat? acum te deranjeaza ca iti raspund? Smile))
ok, bine Hero ia tu frumos log-ul de pe guvern si pune-l pe un word si publică-l doar din mandatul tau evident. Pune si banii unde ti-e gura, cum e vorba si lasam lumea sa vada ce si cum si etc, ca ne verificăm cornițele de juma de ore și deja e prea mult. Vrei să fi om fi, da fi nu doar din pix sau tastatură! Și te las că mă duc la magazin și termin ce am de răspuns după, ciudat mod să-mi petrec weekendul dar na dacă asta te face să fi fericit, cine sunt eu să mă opun dorinței tale de a fi cineva virtual, pardon unicul! O mică completare, bă da noi de ce nu te-am verificat primul mandat legat de experiență? Adică ai fost primul președinte ero ales, deci pe criteriile tale nu trebuia sa candidezi, evident nu putea nimeni să o facă după mintea ta... dar trec peste Doar scot la suprafață prostia atât, că asta e ce ai zis! Tu insuți nu aveai cum sa fi cp după prima ta regulă, dar evident tu esti caz separat, noi restu doar avem reguli! Revin si te las intre timp sa te desfasori ca deja e clar ca tu nu o faci cu toate ca te-am rugat de nu stiu cate ori! semn de civilizatie, eu ala conflictual te roaga pe tine ala care nu e si viata ne da alt rezultat!
Vad ca inca ai ceva probleme in a diferentia intre parerea mea PERSONALA si parerea celorlalti, sunt 2 chestii total diferite. Nu vorbesc in numele tarii. Cand vorbeam de experienta am scris in paranteza EREV/EDOM. si ma repet ca nu intelegi, este parere PERSONALA, ceilalti fac ce vor.
uite ca deja e a treia oara cand evoluezi, deci se poate!
9. Si amu ajungem si noi anevoies la ceva ce am si scris eu in articol: salariu minim, ca pana amu is doua articole s-a discutat de orice altceva, numai de ce am zis eu in articol meu nu (ironia sortii si a dialogului). Si asta semn de inteligenta si de buna cuviinta, dar pardon doar eu nu am 7 ani de acasa restu nici nu intra la verificare, ca na, asa e lumea! Doar ca stimabilul erou de batalie sau ce-o fi, a preferat sa-mi pun un print screen, amu nici sanatos la cap sa fi fost nu-l faceam, da el l-a facut! Si a raspuns asa cu el la mijto sa-mi arate el ca a pastrat tot, ca el stie ca el .... Da raspunsul la salariu minim unde s-o fi pierdut? o fi si el pe acolo pe undeva banuiesc, doar ca nu stiu unde. Ca asta e frumos, in doua articole oamenii sau simtit si au raspuns la persoana si total impartial evident de unitatea lor (dau si cuvantul ca asa e), dar unul nu a zis ceva legat de salariu minim! Deci eu am vorbit, eu am auzit, eu am primit doua raspunsuri personale cu nume cu tot si in ele nimic! doar vrajeala politica si apararea red, pentru ca repet eu nu pot fi impartial, doar ei! Halal dialog!
9.2 si discutand de acel vot si acel shout, e o lege cu dedicatie, care in RL s-ar duce un pic pe la DNA, ca de e cu dedicatie. Da evident pentru hero e ograda lui, cum sa nu o apare, cum sa nu fie el ajutat de stat (ca tot zice ca nu e, dar matematic e! = am explicat la thomas in articol de ce, nu repet de doua ori pentru o baba surda, cum zice o vorba romaneasca si nici papagal nu sunt!). Avusem noi ceva de zis pe tema asta de la hero sau thomas? pai nu, ca ambii sau ofticat ca aparent mi-am permis eu sa ma iau de RED si atat, si repet conform lui hero eu is ala care nu poate fi impartial clar. deci noi vorbim de salariu si el imi da dedicatie cu articol despre unitatea sa, e clar omul complet obiectiv, numai prostutu de mine nu se prinde, ca restu evident toti stiu, repet el e Dumnezeu aici si ce zice asa si e, aia care joaca ii sunt invitati (gen eu, ca la cat gold a facut pe spinarea mea aoleu, se si lauda ca is no. 1, acolo is bun la restu nu prea ...). Penibil sincer, foarte penibil Halal dialog, facultate de cp si degeaba!
9.3. deci cu lege cu dedicatie cu ajutor cu tot, hai sa ne plangem ca: Daca echivalentul a 100 ron/zi ti se pare "nimic", refa calculele ca undeva sigur ai gresit. Totusi, nu inteleg de ce te intereseaza atat de mult UM-ul nostru. E decizia noastra si a jucatorilor care se inscriu in program, participarea nu este obligatorie. si - Sclavi, traseisti pentru ca au DECIS sa munceasca pe 2cc+200 arme(5g/100ron+) in loc de 40cc pe zi ? Ai impresia ca armele alea se produc "gratis" si ca noi profitam de pe urma lor? Oferim mai mult decat dublu fata de ce se ofera pe piata in momentul de fata. Experienta ma tata, ma tata ...ma Rapuns la intrebare legat de salariu minim, nema Plansete ca unitatea consuma...ei ce ma doare, ai vrut-o iti asumi Laude ca da, da si in conditii de lagar (imi mentin idea) si atat Daca nu stiam ce si cum poate taceam, dar cand aud atata smiorcait si dupa ce esti ajutat de stat (scuze de ajuti singur, ca ai experienta na) imi cam vine sa pun asta: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSktq2JOr96D58I9UbF6WGXlq6j7RcGw7WqPF9IvQJqKQISGT7HoSWBiEkuWvZMXFQweIemMpph0knV/pubhtml Nu de alta, dar eu nu m-am plans niciodata si repet eu nu am muncitori pe um!
9.4 ca sa pricepi si tu hero, daca erai om iti asumai unitatea si te descurcai fara ajutor de la stat, dar nu tata ca tu vrei sa profiti, ca doar nu esti prost sa dai de la tine, trebuie si profit si ala care munceste sa ia ce a muncit si sa se si simta castigat, da tot tu sa fi pe plus. ca asta e unitatea ta si mentalitatea ta opinia mea si deabea aici e prima data cand am o replica despre red, fa printscreen si da report sa nu sterg cumva!
aștept măcar o singura dovada, cum am fost ajutat de stat? toate tranzacțiile statului sunt publice pe discord, pe #finante
9.5. tu zici de mine ca îs nu știu ce și nu știu cum, etc și etc, evident îs toate adevărate că tu ai adevărul suprem, dacă te pupam în cur probabil eram bun că altfel îs foarte rău. Te întreb ceva însă: ai avut multă minte când ai făcut print-ul ăsta: https://prnt.sc/03_G8KqzvaHb? Ce ai zis opa, trebuie pus în ramă, păstrat, să-l am ca probă să arăt la lume că e prost prostu, adică OchiReci persoana mea (da tu nu comentezi pe numele meu, că ești civlizat, vorba articolului). Însă cât de .... să fi să faci un asemenea print și să-l ți, nu cumva să se piardă! Te cam roade grija de mine paremi-se deci e clar că te strâng și chiloți și numai tu știi de ce! Dar e urât tare, lasă ce am zis eu, faptele tale ulterioare is puerile și cam zboară experiența aia de care te tot lauzi pe geam Cât despre shout te supără că legea a trecut cu voturi de votează mă și că nu am fost singurul contra? Păi iar ai experiență da probabil la păcănele sau dracu știe unde, pentru că un congres trebui să voteze personal, faptul că la noi e efect de turmă și toți tre să dea Da că așa vrea unul sau altu e și lipsă de democrație și prostie. E totalitarism și avem un congres fictiv și fix asta justifică ce am zis eu de respectivul congres, dacă te și prinzi!
Omg, bă băiete noi vorbim de surcele de o oră și tot de orez îmi zici Deci tu îmi zici așa nonșalant în față că nu ai cerut salariu de 1 ron pentru a ajuta RED? adică pana mea nu te-a ajutat aia, eu fabulez pe aici? Vezi ca ai la thomas la articol calcul explicat sa iti dau si copy aici poate ai probeleme cu vederea, ca cu mintea e clar deja (da report, dar daca ma iei asa de prost scuza-ma ca nu ne tragem de sireturi): Sunteți 34 oameni care muncesc ipotetic pe 1 ron deci avem 34x0.05=1.7 ron pe zi iar 2x work 3.4 ron pe zi. La salariu de 10 erau 34 ron dar cu diminuarea sa RED a văduvit statul ipotetic zilnic cu 30.60 ron (deci a luat nu a dat) plus ca din nou te-am lasat si tu iar nu ma lasi sa termin, deci bun simt ai .. pierdut pe undeva pe unde s-a pierdut si logica vorbelor tale cat si faptul ca legea aia e pentru tine (financiar), ca tot te dai ranit si orb si nu prea mai intelegi (la atata experienta, pacat!)
printscreen ul ala era pus pe discord, mi-am amintit de el, l-am cautat in istoric și l-am încărcat, nu l-am păstrat intenționat dar crezi ce vrei.
Si iti spun si sincer, detest oameni din astia ca tine care nu raspund la intrebare dar tot ocolesc si schimba toate vorbele si interlocutorul e prost si asa mai departe. e o metahna de politician rl care ar trebuie sa dispara si acolo si aici nu are ce cauta. vrei sa fi om, fi om si raspunde punctual ca ai un ditamai articol plangacios pro red si atat, nu ai nimic legat de ce am cerut eu! dar stai sa si termin de lecturat restu aberatilor si dupa discutam, dupa! (e a 10-a oara cand iti cer asta, ma indoiesc ca va conta)
"bă băiete", nu ne cunoastem personal sa ne vorbim asa, a fost o sedinta pe guvern in care propunerea a fost aprobata unanim, da, la propunerea mea, daca tu asta intelegi prin "ajutor de stat"...doamne fereste! Ti-am raspuns deja mai sus ca sunt maxim 15 persoane incadrate la echipare, nu 34. si nu inteleg ce calcule faci tu, la 10cc, 5% taxa = 0.5ron * 15 oameni * 2 work =15cc. Donez zilnic 15 ron in trezorerie cu printscreen daca te ajuta sa dormi mai bine, unde era marea evaziune..
Am toata convingerea ca dacă nu puneai print-ul ăla nu îți ieșea articolul, convins e o vorbă românească: prostu nu e prost destul până nu e și fudul că l-ai salvat tu sau era pe undeva nu contează, l-ai căutat, ai ales personal să-l pui să te arăți că na. dovadă de prost gust, opinia mea, da și raport la ce am zis oricum aici chiar sunt corect!
bă baiete e o formulare, ca oricum esti mai mic ca mine si am copii mai mari ca tine, imi cer scuze pentru ea aici ok mia culpa. hai ca dupa o ora de mestecat guma si mistocareala, poate ajungem undeva ca nu pricepi tu matematica cu toate ca e explicata e alta treaba, dar o pricepi pentru ca te-ai scuzat ca is doar 15 (cine se scuza se acuza) calculele is prezentate detaliat la thomas in articol (are unul singur) cred ca il gasesti usor cat despre ce donezi tu sau vrei sa donezi nu ma pasioneaza, e alta populism ieftin si atat.
te las 5 minute sa te descari ca am inteles deja ca nu prea ai bun simt sa ma lasi, da eu fiind prost si tu unicul evident cedez si ma duc la fumat si revin dupa sa termin (sper ca macar odata nu vei scrie ceva, ar fi si asta o imbunatatire, ai demonstrat deja ca poti in discutie - la mai mare)!
nu imi mai irosesc timpul cu asa ceva..am incercat dar nu am cu cine, spor la monolog, din momentul asta te ignor complet.
QED, sau dacă tăceai filozof rămânei, că tu ai un mesaj pentru mine și aparent eu dacă răspund nu îți convine, nu că ai și răspunsuri că te eludează complet! Și de asta mă ignori că faci o politică de 2 parale și atât! Chiar te rog să mă ignori, o fac de peste o oră! Măcar așa din fală să fi om și să mă lași dracu odată să termin, că de aparent eu is cum is și tu mare .... , dar discuția pentru cine privește, că dacă aveai un neuron vedeai că nu a comentat nimeni, ne lasă toți să ne desfășurăm (deci până și comunitatea are ce tu nu ai... decență). te-am salutat!
Și uite că am zis eu că e articol politic, deabea acum am văzut asta, spre rușinea mea: "Ciolanul" de care vorbesti e doar in capul tau, la cat de mult il pomenesti cred ca esti singurul care candideaz pentru el. Deci hai pe bune că deja o dăm în nesimțire grasă, eu nu sunt candidat în primul rând și doi la mână eu tot ce am construit am construit singur pe fondurile mele. Nici cât am fost ministru nu am primit 1 leu de la stat. Cum îți permiți să zici așa ceva? Nu e asta o replică stupidă de politician prost care se udă în chioloți că vai poate nu iasă cum vreau eu? Sincer, urât tare dar după discuția asta, ești ahtiat după ciolanul ăla să fi și tu relevant și atât și timpul le va sorta pe toate!
Și să îți mai arăt odată că logica are sensul ei și că a minți e ușor dar a ține minte ce ai mințit e greu te citez: in articol: ”omule, tot UM-ul tau e plin de ex membrii ai Romanian Army si Phoenix Legion pe care i-ai ademenit cu mesaje private oferind paine, arme si GOLD, sau te faci ca uiti cum ai incercat sa mituiesti inclusiv Capitani sa se mute la tine cu tot cu membrii? ” și după în comentarii ai zis: ”faptul ca nu au venit membrii din Pheonix arata doar cat de uniti sunt ei” Pai stai asa, oi fie eu cum oi fi, dar ori am luat de la Phoenix ori is uniti, ca te cam bati cap in cap cu afirmatile.
10.2 eu nu am trimis niciodată mesaje de recrutare la membrii altor unitati, dacă am vrut pe cineva l-am invitat personal și a venit doar dacă a vrut și au fost foarte puține cazuri, le pot enumera pe o mână. Povestea cu căpitanul e marius pe care da recunosc l-am invitat nu o dată ci de vreo trei ori, că așa am vrut eu (e in Phoenix) dar omul mi-a zis că nu vine și i-am mulțumit, mi-am cerut scuze de deranj și asta e. Dar nu o lua la vale că am avut eu campanii de recrutare că furi curent grav, deci calm că și așa deja ai aberat în discuția asta de mă moare capul!
Hai sa inchei cu ceva ce iti va place crede-ma, o fac special pentru tine. te citez: ”Eu unul m-am saturat de circul zilnic pe care il faci prin articole si pe chat-ul ro, sa nu mai zic de jigniri, ne-ai facut pe toti prosti,idioti,c**ve,clonari,sclavagii si lista continua.. ”, Unicule eu nu am facut pe nimeni nimic, nici parintii lor nu au facut-o ci sunt sau au devenit ce sunt din propria dorinta! sa ai si la ce da print si ticket si sa ai si proba ca eu injur comunitatea! te-am salutat sa ne auzim cand nu ne auzim
a stai ca am uitat ceva is cam batran: ma doare undeva ca m-ai blocat, am atatea de vorbit cu tine ca stam de doua ore de vorba si am pierdut timpul degeaba (in loc de salariu am vorbit de altceva ca na tu stii ai experienta) si mai e faza ca humulus deja m-a reclamat deci am doi presedinti cu reclame deci is bazat (pff) iar ultima eu nu fac circ pe chat-ro ca nu sunt acolo de o luna (doar ca probabil ai uitat asta, te cred esti tanar, uiti cam toate). cam nimic din tot ce ai spus tu in articol e si real, o pleaida de populism si stupizenie si campanie contra mea ca ai frica sa nu candidez, cam asa vad eu tot. hai pa si la revedere! Grow Up, its a must!
Eu citesc si chiar ma intreb. Voi oare stiti ca asta este un joc nu? Vad ca deja va credeti politicieni, mari finantisti. Dupa ce ca suntem 10-20 de amarati activi hai sa ne certam si astia. 1 salariul min/max. Singurul mod de a ma forta pe mine sa pun un salariu este jocul. Nu voi. Treziti-va. Nu comandati voi pe banii nostrii. Salariul minim la 1 se pune pentru a se plati salariul in produse. Daca ii dai 20 cc, muncitorul nu isi cumpara nimic, dezvoltarea contului e 0. Beneficiul tarii e 0. Dar mno ce mai conteaza. In loc sa veniti cu idei noi si constructive, veniti cu injuraturi noi.
Uite ca a dat Domnul si avem in 3 articole si primul mesaj care chiar se refera la salariu. Respect jagas!
E ceva care mi-a ramas cu rest, cand am is ba baiete te-ai deranjat tare ti-am explic de ce am zis asta, dar stiam ca e ceva anterior care ma dus acolo si amu stiu tu ai zis asta: ”astea sunt doar aberatiile tale, "bă".”. deci bă noapte buna!
Cine crezi ca citeste toate comm astea?
he did it cine crezi ca a raspuns la articolul meu? pai eu am deja 3 articole ca raspuns dar toate is pentru altceva, deci e clar ca raspunsul e nimeni