Sasha file din poveste

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 12 May 2024 11:20 - 10

Draga cititorule, te salut!

In primul rand, vreau sa ma prezint. Numele meu este Claudiu. Nu de mult am implinit frumoasa varsta de 22 de ani, a doua oara. Sunt inginer de profesie, om de meserie, iar titlurile si functiile ma lasa rece pana nu cunosc persoana din spatele lor. Imi plac la nebunie drumetiile, avem un grup numeros, care weekend de weekend mai bifeaza niste varfuri, prin toate colturile tarii. 

Si o drumetie, fara imortalizarea locurilor frumoase pe care le avem ca tara, nu e incununata de succes daca Sasha, nu se pune la taste sa descrie, cum numai ea stie, fiecare moment al expeditiei. Povestea ei. Si acum, cine-i Sasha?

Sasha e o labradorita de 8 ani si 5 luni, care a vazut atatea locuri frumoase, incat majoritatea patrupedelor blanoase ar fi invidioase pe ea. Paduri seculare, lacuri glaciare, podisuri alpine, creste de munti si varfuri de munti. Cu sutele.

Pe Sasha va las sa o cunoasteti in articolele viitoare. In acest articol vorbim despre altceva!




Si acum ca am facut cunostinta, ati elucidat si numele ziarului, sa trecem la treaba!

Suntem intr-un joc, in care conteaza buna dezvoltare a tuturor cetatenilor unei tari, asa ca vreau sa fac un mic concurs soldat cu un Giveaway. Astfel, pun la bataie 5 case Q2 si 5 case Q1, care vor ajuta 10 eCetateni sa creasca mai repede. Deoarece vreau sa ii ajut pe cei mai mici sa creasca, mai jos aveti si regulamentul acestui concurs.

Regulament de participare:


  1. Sa fi cetatean eRoman;

  2. Sa fi minim lvl 21 (adica ai inceput jocul, ai dat niste click-uri, ai luptat in cateva batalii, ai fost perseverent cateva zile si vrei sa continui);

  3. Ai lasat un comment cu experienta pe care o ai in acest moment. O gasesti la Community - Rankings - Citizens, sau direct pe pagina personala de profil. O sa o verific personal si o sa o validez.



Durata concursului: 48 de ore de la publicarea articolului. Adica pe data de 14.05.2024. ora 22:00, voi inchide concursul si voi posta un comment la acest articol, cu lista castigatorilor in functie de experienta pe care au avut-o la momentul inscrierii.

Cine vor fi castigatorii cele 10 case?

Top 10 il voi face in ordine crescatoare, de la experienta cea mai mica pana la experienta cea mai mare in joc (luata din lista de Rankings - Experience Points), astfel:

Locul 1 - 1 casa Q2 + 100 ron (cel care va avea cea mai mica experienta in joc)
Locul 2 - 1 casa Q2
Locul 3 - 1 casa Q2
Locul 4 - 1 casa Q2
Locul 5 - 1 casa Q2
Locul 6 - 1 casa Q1
Locul 7 - 1 casa Q1
Locul 8 - 1 casa Q1
Locul 9 - 1 casa Q1
Locul 10 - 1 casa Q1 (cel care va avea cea mai mare experienta dintre cei mai mici jucatori inscrisi)

Astfel, ii voi ajuta pe cei mai mici dintre noi, la sfarsitul concursului. Daca de exemplu se vor inscrie 20 de persoane, vor fi premiati cei mai slabi cotati ca experienta de la data si ora inscrierii.

Pentru ca cei mici sa creasca mai repede!

Pana data viitoare, va salut si va doresc o seara de weekend linistita!


Castigatorii din runda asta sunt:

Darth Vader 1 - 1 casa Q2 + 100ron
Satan: - 1 casa Q2
He did it - 1 casa Q2

Va astept pe mai multi data viitoare! Smile

Support

OchiReci

Comments (10)

o7
O7
xp 87,698 s5 v9 Show us Sasha..chiar daca nu e Grey
La mulți ani X2! Smile
xp 35.541! o7 vot si sub
In sfarsit un articol cu subiect si predicat. Ba mai mult, imi place cum ai descris si numele ziarului. Nu particip la concurs, sunt sigur ca au nevoie altii mai mult decat mine de case. Dar asta nu m-a oprit sa v+s.
XP 35.386 o7!
Acest Giveaway s-a inchis cu urmatorul clasament: Locul 1: Darth Vader 1 https://www.edominacy.com/en/profile/2142 - 1 casa Q2+100 RON Locul 2: Satan https://www.edominacy.com/en/profile/2749 - 1 casa Q2 Locul 3: He did it https://www.edominacy.com/en/profile/864 - 1 casa Q2 Premiile le trimit dupa acest comentariu. Pentru urmatorul Giveaway, au mai ramas 2 case Q2 si 5 case Q1.
Multumesc pt casa o7
Cu placere, He did it!