NapoleonNews

Published in Slovenia - First steps in eDominacy - 01 Apr 2024 04:21 - 0

Kot obljubljeno bom sestavil vodič za začetnike

Če kdo nerazume dobro angleško imate pod nastavitvami spremembo jezika v slovenščino.


My Buildings

- Kako začeti -

Dobrodošli državljan! Ker ste, novi v igri in želite izvedeti najbolj osnovne podrobnosti! V tem članku vam bom pomagal razumeti pomen energije, točk izkušenj, moči in več . 


https://www.edominacy.com/public/game/icons/energy-s.pngEnergija je nenehna potreba v igri. Veliko dejanj zahteva energijo, na primer delo v podjetjih, usposabljanje v vadbenih prostorih in boj. Za povrnitev energije morate zaužiti hrano, dokler imate na voljo količino energije za obnovitev. Vsake 5 minut zaslužite 10 energije, ki jo je mogoče obnoviti (dokler vaša obnovitvena energija ni polna). Z energijskimi napitki ali kompleti za adrenalin lahko neposredno obnovite energijo, medtem ko je vaša omejitev energije za obnovitev 0. Poskrbite, da vam hrane nikoli ne zmanjka

https://www.edominacy.com/public/game/items/food.png Svojo začetno energijsko zmogljivost lahko presežete na več načinov. Aktivirate lahko hiše katere koli kakovosti ali uporabite zlato za nakup trajnih zgradb, imenovanih Field hospital, v meniju trgovine.

Točke izkušenj so nagrada za več dejanj. Zberete dovolj točk za višjo stopnjo in boste nagrajeni z 1 zlatom na stopnjo. Za odklepanje več dejanj je pomembno zbirati točke izkušenj. Dostopali boste lahko do trgovskega centra in več dejavnosti v igri. Delo v podjetjih in bojevanje vas prav tako nagradita s točkami izkušenj.

https://www.edominacy.com/public/game/icons/big_strength.pngZelo pomembna je tudi moč! Škoda, ki jo povzročite na bojišču, temelji na formuli, ki vključuje tudi moč. Zelo pomemben mejnik vključuje moč, saj boste za borbo zaslužili samo 1 zlato na medaljo, dokler ne dosežete tega mejnika. Pozneje bo vaša nagrada za pravega domoljuba, pravega zaveznika in pravega revolucionarja nadgrajena na 4 zlata na medaljo torej vse skupaj 5 zlata.

https://www.edominacy.com/public/game/icons/gold-icon-s.pngZlato je globalna valuta  igre! Zlato lahko uporabite pri večini dejavnosti v igri in ima velik vpliv na vaše igranje! Premišljeno porabite svoje zlato, da boste zaslužili več, za to obstaja več načinov. Ustvarite podjetja za proizvodnjo več predmetov, Nadgrajujte svoje vadbene prostore, da si prislužite medalje za napredek, borite se na bojiščih, da dosežete mejnike škode. Lahko postanete trgovec na svojem nacionalnem trgu ali se celo razširite v tuje države. Nenazadnje lahko zlato kupite v trgovini.

https://www.edominacy.com/public/game/flags/shiny/32/Slovenia.pngValuta je nacionalni denar vsake države. Vsaka država ima svojo valuto in njihova politika vpliva na ceno zlata. Te zaslužite z delom za drugega igralca (Job Market) ali s prodajo svojih predmetov v Tržnici. Valuta je zelo uporabna, saj lahko vzdržujete svojo industrijo, plačujete davke in svoje zaposlene, kupujete predmete iz tržnice, celo imenujete kakšnega državljana za predsednika države na volitvah v vaši stranki ali kongresnika

https://www.edominacy.com/public/game/ranks/62.pngVojaški čin je vaša skupna škoda, deljena z 10. Za vsako višjo stopnjo vam bo vaš vojaški čin povzročil več škode. Vojaški čin je eden od mnogih dejavnikov, ki so potrebni za izračun vaše škode in vam pomagajo povzročiti več škode na bojišču.


To je nekaj osnov igre tokom dneva bom objavljal se ostale članke, tako da se kar naročite na moje novice
  

Support

Comments (0)